SYMBIOTIC| Onze diensten zijn erop gericht om organisaties te helpen Agile principes organisatiebreed toe te passen.  Hierbij helpen wij bij visie- en strategievorming, het ondersteunen van Agile portfolio management en  het trainen van scrum teams.
TOEGEVOEGDE WAARDE| Zo stellen wij organisaties in staat de uitdagingen van deze nieuwe tijd aan te gaan, door de professionals optimaal te ondersteunen in hun vak in een omgeving die is vormgegeven volgens de zo gewenste Business Agility.
TRANSFER|Wij gaan behendig om met de expertise binnen uw organisatie.  Hiermee versterken wij de transfer van de beoogde verandering of verbetering. Wij geloven niet in een big-bang of in grote oplossingen. Wij kiezen er daarom voor om onze oplossingen  stapsgewijs en flexibel op te bouwen. Natuurlijk nemen we jou mee in iedere stap van het proces zodat wij samen het optimale halen uit uw medewerker, teams en organisatie. 
De consultants van Symbiotic hebben ieder meer dan 15 jaar leidinggevende ervaring binnen een diversiteit aan branches zoals Overheid, Zorg, Educatie en overige non-profit organisaties. Wij bieden onze diensten en ervaring aan door het invullen van Agile coachingstrajecten binnen uw organisaties.

Rudie Missoorten

Rudie is een doener die dingen voor elkaar krijgt.

meer weten over Rudie?

Jan Gjaltema

Moeilijke naam, werkbare oplossingen

Meer weten?
Ons kantoor is op loopafstand van het centraal station Groningen. Indien u met fiets of auto komt. Er is voldoende plek om uw fiets of auto bij ons kantoor, aan de achterkant, te parkeren.